zebra-printers

U bent op zoek naar een Zebra printer? Dan bent u vast bekend met de betrouwbare kwaliteit waar het Amerikaanse printermerk om bekend staat. Al tientallen jaren produceert Zebra o.a. labelprinters, etiketteermachines en industriële printers. Miljoenen professionals vertrouwen voor hun workflow op de bedrijfszekere producten. Zebra printers doen dienst in kantoren, winkels, farmacie, logistiek, kortom: in alle sectoren waar labels en etiketten nodig zijn. Op Labelcareshop.nl vindt u een breed assortiment Zebra printers, die u rechtstreeks in de webshop kunt bestellen. Bekijk de producten en bestel nu, of lees hieronder meer over hoe u de juiste Zebra-printer kiest voor uw doeleinden.

Zebra printers

Welke Zebra printer heb ik nodig?

Heeft u inmiddels besloten voor uw bedrijfsprocessen op Zebra printers te vertrouwen? Top, u maakt een verstandige keuze. Nu is het zaak om de juiste printer voor uw doeleinden te vinden. U kunt kiezen uit een brede range producten. Op kantoor of in de winkel zou een compacte thermische desktop printer bijvoorbeeld handig kunnen zijn. In de productielijn of logistieke keten zou u eerder gaan voor een krachtige industriële labelprinter. Laten we eens kijken waar u zoal op kunt letten, om te bepalen welke Zebra printer(s) u wilt kopen.

Toepassing

Kijkt u bij ons assortiment Zebra printers, dan ziet u een aantal eigenschappen staan waarop u kunt filteren. Een daarvan is de toepassing. Dit geeft een globaal beeld van de printers die het beste presteren in de industrie, logistiek, farmacie of retail. Hierin zult u best wat overlap kunnen aantreffen, want veel Zebra printers zijn breed inzetbaar. Het geeft u in ieder geval een startpunt voor uw beslissingsproces.

Printbreedte

Welk formaat etiketten of labels wilt u kunnen printen? De printbreedte is een belangrijke factor om mee te nemen bij de aanschaf van een Zebra printer. Bij de producteigenschappen staat de maximale printbreedte vermeld. Met onze collectie Zebra printers kunt u etiketten of labels printen van zo’n 2,5 tot 10,8 cm breed. De maximale lengte varieert per apparaat.

Printsnelheid

In veel zakelijke situaties is snelheid essentieel. Elke seconde tijdswinst of -verlies kan grote gevolgen hebben. Onze Zebra printers halen maximale printsnelheden van 127 tot 356 millimeter per seconde. Ga je voor snel, sneller of de snelste? De keus is aan jou.

De printmethode

De ene Zebra printer gebruikt Direct Thermal-techniek om te printen, de andere Thermal Transfer en weer een andere is met beide technieken uitgerust. De printmethode die je kiest hangt af van het resultaat dat je voor ogen hebt. Gebruik je uitsluitend thermische etiketten, kies dan gerust een Direct Thermal printer van Zebra. De printkop plaatst je opdruk moeiteloos op het warmtegevoelige papier. Het voordeel van deze methode is dat je geen inkt of printlint nodig hebt. Houd er rekening mee dat thermische prints na enige tijd, onder bepaalde omstandigheden, kunnen vervagen. Dit maakt Direct Thermal geschikt voor etiketten met een tijdelijke functie, zoals verzendlabels en etiketten op afhaalgerechten. Bij Thermal Transfer wordt er wel gebruik gemaakt van inkt of lint. Deze methode levert etiketten op die lang goed blijven.

Advies over Zebra printers

Bij Labelcare werken we al 25 jaar met industriële printer voor labels, etiketteermachines, printer reparatie, etiketten-printers, industriële printers en print & apply-machines. Komt u er niet helemaal uit en heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Zebra printer? De experts van Labelcareshop.nl adviseren u graag. Met meer dan 25 jaar ervaring in de etiketteerbranche helpen we u aan de beste printoplossingen voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat uw bedrijfsprocessen (weer) soepel draaien.

 

Zebra printer kopen