Toshiba Tec printers

Toshiba Tec printers

Is uw bedrijfsproces afhankelijk van (industriële) labelprinters? Dan zoekt u vast een betrouwbare, snelle en bedrijfszekere printer die dag in dag uit kwaliteit levert. In dat geval zit u hier goed op de afdeling ‘Toshiba Tec printers’ bij Labelcare. Wij hebben als doel om betaalbare producten te leveren die buitengewoon goed zijn ontwikkeld, zodat iedere professional over betrouwbare labelprinters kan beschikken. Daarom mogen Toshiba Tec printers niet in ons aanbod ontbreken. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel direct!

Toshiba Tec printers

Wie is Toshiba Tec?

Toshiba is een zeer bekende naam in de technologiewereld. Al sinds 1875 ontwikkelen ze hoogwaardige technologie voor uiteenlopende branches. Onder de naam Toshiba Tec brengen zij print- en communicatiesystemen op de markt, die bedrijfsprocessen eenvoudiger, efficiënter en aangenamer moeten maken. Zodoende levert Toshiba Tec een compleet aanbod van printoplossingen, zoals barcode- en labelprinters. 

Wat kunt u verwachten van Toshiba Tec printers?

Toshiba Tec printers zijn het resultaat van 30 jaar ervaring en ontwikkeling. De printers zijn onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Vrijwel alle verbruiksartikelen en onderdelen zijn door de gebruiker zelf te vervangen. Met de gebruiksvriendelijke labelsoftware kan iedere professional eenvoudig werken. Ook zijn Toshiba Tec printers compatibel met de meestgebruikte software in de industrie en logistiek. De focus ligt op efficiëntie, betaalbaarheid en duurzaamheid, maar ook op connectiviteit en technische innovaties. Daarbij komt dat de printers van Toshiba Tec ook nog eens redelijk betaalbaar zijn. Dat maakt Toshiba Tec printers de juiste keus in vele situaties.

Onze Toshiba Tec printers

Bij Labelcare houden we het assortiment altijd up-to-date. Wanneer Toshiba Tec met een nieuwe printer komt, kijken we meteen of deze meerwaarde biedt aan onze klanten. Als dat zo is nemen we de nieuwe printer direct op in het aanbod. We zullen nu een aantal industriële printers uitlichten waarmee u uw bedrijfsproces zou kunnen versterken.

Toshiba Tec printer B-EX4D2 203dpi

De uitgekiende thermische printmethode maakt van de B-EX4D2 een top-oplossing voor logistiek en retail. U print labels en barcodes van 104 mm breed op hoge resolutie en op hoge snelheid (254 mm/s).

Toshiba Tec printer B-EX4T1 203 dpi

Deze industriële printer mag zich onder de top van de barcodeprinters scharen. De supersnelle (356 mm/s) thermische printer levert uitmuntende kwaliteit voor industriële toepassingen. Is de scherpe resolutie van 203 dpi nog niet scherp genoeg, dan hebben we ook nog een 300 dpi-variant van deze topper.

Toshiba Tec printer kopen

Bent u enthousiast geworden over Toshiba Tec printers? We zouden zeggen: join the club! Bestel uw Toshiba Tec printers bij Labelcare, de specialist op het gebied van printoplossingen. Met onze ervaring in labelprinters, barcodeprinters, industriële printers en etiketteermachines kunnen we u als geen ander adviseren. Bestook ons dan ook vooral met al uw vragen. Aan de hand van uw bedrijfsprocessen en wensen vinden we altijd een geschikte printer. We verzenden gratis binnen Nederland en u krijgt 3 jaar garantie op uw product(en). Zijn Toshiba Tec printers dé printoplossing voor u? We printen graag een verzendlabel voor uw bestelling!