OVER ONS

GODEX

Over Labelcare & Godex

GODEX is opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Taipei, Taiwan. Het is een engineeringbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van labelprinters en accessoires. Het gaat om producten die toonaangevend zijn in prijsklasse en kwaliteit binnen de industrie. GODEX heeft kantoren in de VS, Europa en China en haar producten worden wereldwijd gedistribueerd.
GODEX heeft zijn succes gecreëerd en verdiende een trouwe aanhang van duizenden klanten door zeer betaalbare producten te leveren die buitengewoon goed zijn ontwikkeld en worden ondersteund door een partnernetwerk van een bedrijf en reseller dat 100% toegewijd is aan klanttevredenheid op lange termijn.
Labelcare
Godexprinter is een webshop vanuit Labelcare B.V. Een bedrijf dat de afgelopen 25 jaar honderden verschillende labels uit de printer zag rollen. Van kleurrijke etiketten op tot eenvoudige barcodes op verschillende producten. Tegenwoordig is vrijwel ieder product of pakket dat we in onze handen krijgen bedrukt. Als reseller van GODEX presenteert Labelcare deze webshop met het gehele assortiment.

 

Waarom voor ons kiezen?

GRATIS VERZENDING

Binnen Nederland.

25 JAAR ERVARING

We zijn ervaren specialisten

3 JAAR GARANTIE

Op alle producten

GRATIS INSTALLATIE IN NL

Voor bestellingen vanaf €750,-